• Företagskunder

 • El & Styrteknik i Tyresö AB arbetar både med privatpersoner och företag. För företag erbjuder vi alla tjänster som visas på vår hemsida. Vi åtar oss också arbete som underleverantör till mer omfattande projekt.

 • Små och medelstora företag

  Vi är er samarbetspartner för skräddarsydda lösningar inom ElData och Telefoni. Inget uppdrag är för litet. Vi tar ett helhetsåtagande, ni köper en tjänst av oss. Ni beskriver vad det är ni vill uppnå, vi genomför det.

  Ni kan teckna serviceavtal med oss för ett problemfritt underhåll. Installerar ni t.ex. ett övervakningssystem för översvämning av vatten, då kan ni teckna serviceavtal med oss där vi underhåller systemet, funktionstestar det regelbundet och ser till att batterier byts när det behövs.

  Behöver ni sätta upp ett kontors-LAN, eller ert nuvarande LAN är bristfälligt, då sätter vi upp det med switchar, WiFi och brandvägg. Vi åtar oss också att underhålla dessa system och att vara er systemadministratör vad gäller LAN.

  Vi utför alla typer av elarbeten, inklusive styr- och reglertekniska anläggningar, t.ex. ventilationsanläggningar.

  Vi arbetar gärna nära och flexibelt med våra företagskunder.

 • Entreprenader och resursförstärkare

  Vi åtar oss uppdrag som underleverantör till mer omfattande projekt. Vi kan t.ex. ansvara för elinstallation där badrum renoveras, när värmepannan skall installeras, när värmepumpen skall installeras och så vidare.

  Har ni behov av fler elektriker, men inte vill anställa, hyr då in oss som underleverantör.

  Kontakta Fredrik angående dessa,  072-250 95 99, fredrik@elityreso.se